Prijs: €77,50
Excl. BTW: €64,05
1 werkdag (Bestel voor 12:00)
Merk: Petsafe
Model: PBC45-13339
-
+

Petsafe Vibratie Antiblafband

   Handleiding...

PerfectBark™ dubbele detectie,

10 vibratie combinaties (automatisch),

Waterdicht,

Aan/Uit schakelaar,

Werkt op Petsafe RFA188 batterij,

LED indicator batterij,

Geschikt voor honden met nekomvang tot 71cm,

   3 jaar garantie. (op technische componenten).

De VBC-10 Vibrerende Blafbeheersing heeft twee hoofdfuncties die zijn ontworpen om de trainingsfase te verkorten en goed gedrag te stimuleren. Ten eerste biedt de antiblafband 10 combinaties van corrigerende vibraties. Wanneer de hond blaft, wordt vanuit één van de twee vibratiepunten een vibratie geleverd. De duur van de vibratie is willekeurig en onderbreekt het geblaf van de hond.

Wanneer de antiblafband volgens de instructies wordt gebruikt, vermindert (en in de meeste gevallen elimineert) deze het vervelende geblaf op een veilige manier. Ten tweede bevat de antiblafband met vibratie de gepatenteerde Perfect Bark™-technologie. Deze maakt gebruik van zowel vibraties als geluidsensoren (dubbele detectie) om elke blaf te kunnen onderscheiden van andere externe geluiden. Hierdoor is het geblaf van uw hond het enige geluid dat de stimulans veroorzaakt.

Als ingebouwde veiligheidsfunctie schakelt de antiblafband automatisch 1 minuut uit als uw hond gedurende 1 minuut en 20 seconden 15 keer of meer blaft. 

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed