Heiniger Scheermachines

Heiniger is de nummer 1 in dieren scheermachines.

Heiniger is een toonaangevende fabrikant op het gebied van scheermachines en veescheermessen uit Zwitserland.

Heiniger heeft een breed scala aan scheermachines voor elke specifieke toepassing. Voor de veehouderij, de paardenliefhebbers en de veeleisende schapenscheerders.

Messen voor o.a. koeien, paarden, schapen alpacas, lama's en honden en katten.

Product vergelijk (0)
Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Heiniger Xpert schapenscheermachine
Handleiding (PDF) De nieuwe schaapscheermachine Xpert is een echte krachtpatser. In deze handzame lichte machine zijn kracht en techniek op het hoogste niveau gecombineerd. Dankzij de unieke ergonomie en de soft-grip oppervlakte ligt de machine perfect in de hand, wat onvermoeid werken garandeert. De glasvezelsterke behuizing met een wereldwijd unieke verbinding tussen de scheerkop en ..
€466,00
Excl. BTW: €385,12
Heiniger Xtra Scheermachine 230V 320W
Handleiding (PDF) Deze krachtige scheermachine heeft een gepatenteerd, zwevend vorksysteem om een gelijke druk tussen het boven- en ondermes te geven, zodat er minder druk nodig is en de levensduur van de boven en ondermessen met 50% wordt verlengd. Inclusief koffer, messen, schroevendraaier, olie, reinigingsborstel en handleiding.  Gepatenteerd Scheersysteem,  Thermische overbe..
€529,00
Excl. BTW: €437,19
Heiniger Progress Paardenscheermachine 230V 65W
Handleiding (PDF) De Heiniger Progress is de eerste scheermachine voor paarden die alle voordelen in één machine verenigt. De stille motor (slechts 72 db(A)) maakt het scheren makkelijk bij gevoelige plekken van het dier zoals hoofd en benen. Een sterke 80 Watt permanente magneetmotor en een gewicht van slechts 930 gram resulteert in een krachtige lichtgewicht scheermachine zoals nog nooi..
€349,00
Excl. BTW: €288,43
Heiniger Progress Style Paardenscheermachine 230V 65W
De nieuwe uitvoering is ergonomisch, stiller en met de nieuwste techniek ook nog duurzamer. Met de super slanke handgreep en het lichte gewicht wordt het scheren zeer comfortabel. De stille motor is belangrijk, zeker bij ietwat nerveuze paarden. Door gebruik te maken van de nieuwste techniek is de machine nog duurzamer, het vermogen is in de praktijk vergelijkbaar met een conventionele motor van 1..
€349,00
Excl. BTW: €288,43
Heiniger Handy Paardenscheermachine 230V 120W
Eenvoudig in gebruik, betrouwbaar en duurzaam. Deze paardenscheermachine presteert ook goed op melkvee. Incl. koffer met speciale schroevendraaier, messen, borstel, olie en handleiding.   ..
€389,00
Excl. BTW: €321,49
Heiniger Xperience Vee- en Paardenscheermachine met messenset 21 23
Handleiding (PDF) Een combinatie van een krachtige, ergonomische en toch stille machine. Met de modernste techniek kan deze nieuwe machine mens en dier inspireren. Uniek aan dit product is de innovatieve, stabiele verbinding tussen scheerkop en behuizing. Incl. koffer, messen, schroevendraaier, olie, reinigingsborstel en handleiding.  ..
€414,00
Excl. BTW: €342,15
Heiniger Xperience Vee- en Paardenscheermachine met messenset 31 15
Een combinatie van een krachtige, ergonomische en toch stille machine. Met de modernste techniek kan deze nieuwe machine mens en dier inspireren. Uniek aan dit product is de innovatieve, stabiele verbinding tussen scheerkop en behuizing. Incl. koffer, messen, schroevendraaier, olie, reinigingsborstel en handleiding.  Geleverd met 31/15 messenset. ..
€414,00
Excl. BTW: €342,15
Heiniger Cordless Accu Scheermachine 7,2V 35W messenset 31 23
De 2.0 Ah NiCd accu biedt meer dan een uur draadloos scheren en heeft een snelle oplaadtijd van minder dan een uur. De ingebouwde diepontladingsbeveiliging verlengt de levensduur van de accu. De eenvoudige manier om paarden en vee te scheren. Incl. koffer met speciale schroevendraaier, messen, borstel, olie en handleiding. ..
€459,00
Excl. BTW: €379,34
Heiniger Cordless Combo EU met 2 NiCd accu's messenset 21 23
De 2.0 Ah NiCd accu biedt meer dan een uur draadloos scheren en heeft een snelle oplaadtijd van minder dan een uur. De ingebouwde diepontladingsbeveiliging verlengt de levensduur van de accu. De eenvoudigste manier om paarden en vee te scheren. Incl. koffer, messen, schroevendraaier, olie, reinigingsborstel en handleiding. ..
€512,00
Excl. BTW: €423,14
Heiniger C12 Veescheermachine 12V 160W
Klein en lichtgewicht. Deze scheermachine kan overal worden gebruikt waar een 12 Volt stroombron beschikbaar is, een stopcontactaansluiting is niet nodig. Scheertijd van 4 tot 5 uur met een 12 Volt accu van 50 Ah. Uitgerust met een 5m lang snoer incl. accuklemmen. Incl. koffer, messen, schroevendraaier, olie, reinigingsborstel en handleiding. ..
€369,00
Excl. BTW: €304,96
Heiniger Xplorer Paardenscheermachine met accu en messenset 31-23
Handleiding (PDF) De allernieuwste Heiniger accu-scheermachine met een Lithium-Ion accu biedt 2 uur (120 minuten) draadloos scheren. Zonder storende kabel wordt het dier snel geschoren. De machine is zeer stil en ligt goed in de hand. De machine geeft aan wanneer de accu opgeladen moet worden, de acculader is bijgeleverd. Incl. koffer, messen, schroevendraaier, olie, reinigings..
€489,00
Excl. BTW: €404,13
Heiniger Xplorer Paardenscheermachine met 2 accu's en messenset 31-23,
De allernieuwste Heiniger accu-scheermachine met een Lithium-Ion accu biedt 2 uur (120 minuten) draadloos scheren. Zonder storende kabel wordt het dier snel geschoren. De machine is zeer stil en ligt goed in de hand. De machine geeft aan wanneer de accu opgeladen moet worden, de acculader is bijgeleverd. Incl. koffer, messen, schroevendraaier, olie, reinigingsborstel en handleiding. ..
€538,99
Excl. BTW: €445,45
Heiniger Xplorer Veescheermachine met accu en messenset 21-23
De allernieuwste Heiniger accu-scheermachine met een Lithium-Ion accu biedt 2 uur (120 minuten) draadloos scheren. Zonder storende kabel wordt het dier snel geschoren. De machine is zeer stil en ligt goed in de hand. De machine geeft aan wanneer de accu opgeladen moet worden, de acculader is bijgeleverd. Incl. koffer, messen, schroevendraaier, olie, reinigingsborstel en handleiding. ..
€489,00
Excl. BTW: €404,13
Heiniger Xplorer Veescheermachine met 2 accu's en messenset 21-23
De allernieuwste Heiniger accu-scheermachine met twee Lithium-Ion accu biedt 2 uur (120 minuten) draadloos scheren. Zonder storende kabel wordt het dier snel geschoren. De machine is zeer stil en ligt goed in de hand. De machine geeft aan wanneer de accu opgeladen moet worden, de acculader is bijgeleverd. Incl. koffer, messen, schroevendraaier, olie, reinigingsborstel en handleiding. ..
€538,99
Excl. BTW: €445,45
Heiniger Xplorer Li Ion accu
Li-Ion accu voor scheermachine. ..
€119,00
Excl. BTW: €98,35